WERKWIJZE

Ik kom graag langs zodat jullie me kunnen leren kennen. We spreken de dag door zodat jullie weten wat jullie van me kunnen verwachten.

Als de grote dag helaas alweer voorbij is ga ik met een vracht vol foto’s mijn donkere kamer in op zoek naar een mooie selectie. Een steak preview stuur ik standaard na een paar dagen.

Nog eens 2 weken daarna ontvangen jullie een grote selectie foto’s op een mooie USB in een luxe USB box met een aantal 10×15 afdrukken.  


Naast een USB met een grote selectie beelden is het ook mogelijk om een fotoalbum te ontvangen. De grootte van het album kan in overleg aan worden gepast. Wat is er nu fijner om ‘s avonds op een bank op een regenachtige avond weer eens door de trouwfoto’s te bladeren! 

Kleuren, dikte en afmetingen van het album wordt van tevoren altijd goed doorgesproken. Tarieven hiervoor worden op basis hiervan ook bepaald. Meer informatie over prijzen vind u op de pagina tarieven.

De luxe cover van acrylglas in combinatie met een hoogwaardige cover van kunstleer zorgt voor een heel bijzondere ervaring. De bijpassende premium cadeaubox biedt een elegante presentatie.