WERKWIJZE

Ik kom graag langs zodat jullie me kunnen leren kennen. We spreken de dag door zodat jullie weten wat jullie van me kunnen verwachten.

Als de grote dag helaas alweer voorbij is ga ik met een vracht vol foto’s mijn donkere kamer in op zoek naar een mooie selectie. Een steak preview stuur ik standaard na een paar dagen.

Nog eens 2 weken daarna ontvangen jullie een grote selectie foto’s op een mooie USB in een luxe USB box met een aantal 10×15 afdrukken.  


Naast een USB met een grote selectie beelden is het ook mogelijk om een fotoalbum te ontvangen. De grootte van het album kan in overleg aan worden gepast. Wat is er nu fijner om ‘s avonds op een bank op een regenachtige avond weer eens door de trouwfoto’s te bladeren! 

Kleuren, dikte en afmetingen van het album wordt van tevoren altijd goed doorgesproken. Tarieven hiervoor worden op basis hiervan ook bepaald. Meer informatie over prijzen vind u op de pagina tarieven.

De luxe cover van acrylglas in combinatie met een hoogwaardige cover van kunstleer zorgt voor een heel bijzondere ervaring. De bijpassende premium cadeaubox biedt een elegante presentatie.


Een greep uit de recensies voor Tjeerd Visser Fotografie door bruidsparen (via ThePerfectWedding.nl)

“We raden Tjeerd Visser Fotografie ten zeerste aan. Niet alleen omdat hij oog heeft voor fotografie, spontane foto’s schiet en de eind resultaten en presentatie geweldig zijn, om dit te ontvangen was al een cadeau.”

Joop en Maaike

“Tjeerd heeft creatieve ideeën, denkt mee met de wensen van het bruidspaar, wat resulteert in prachtige foto’s die onze trouwdag prachtig weergeven.”


Jan-Pieter en Linda

“Tjeerd is een prima, meedenkend en creatief fotograaf geweest voor ons huwelijk.
Hij heeft zichzelf bescheiden opgesteld gedurende de hele dag, waardoor we af en toe niet eens doorhadden dat hij er was. “


Hanz en Mirthe

“In een woord: SUPER! Een ontzettend aardige, relaxte en bovenal getalenteerde fotograaf. Communicatie is laagdrempelig en snel. We hadden de foto’s ook zeer snel na de bruiloft in een mooie verpakking thuis. “

Victor en inge

“Tjeerd was relaxt, prettig in de omgang, paste zich goed aan. Hij was niet storend aanwezig. Je merkte eigenlijk niet dat hij er was, daardoor komen de meest spontane foto’s ook.”

Dennis en Mirna

“Hij was er en toch was hij er niet. Een vriend van ons vroeg naderhand of hij familie was, precies dat is wat alles zo leuk en ontspannen maakte. “


Dennis en Charissa

“We hadden bij het kennismakingsgesprek meteen een goed gevoel, maar dat heeft hij ook zeker waargemaakt op de dag zelf. De foto’s zijn erg mooi geworden, prettig om Tjeerd erbij te hebben. En lekker duidelijk wat de kosten zijn, geen verassingen achteraf is ook fijn. Aanrader!”

Heleen en Patrick

“Tjeerd was de fotograaf op onze bruiloft en dat is heel goed bevallen! Hij is prettig aanwezig, werkt goed samen met anderen en de foto’s zijn prachtig! Ook de eenvoud van zijn prijzen en het kunnen krijgen van alle foto’s vinden wij een enorme plus! Wij raden Tjeerd aan!”

Tjeerd & Rianne

“Echt een super fotograaf! We hoefden weinig inspiratie te geven, want daar had hij zelf genoeg ervaring mee! Ook een erg prettig persoon in omgang en een super kwaliteit foto’s! Ontzettend blij dat hij onze bruidsreportage heeft gemaakt!!”

Thijs en Korina

“Tjeerd Visser is een professionele en enthousiaste fotograaf die de foto sessie heel persoonlijk en leuk maakt. Wij zijn een rondje om het Lauwersmeer gereden en hij wist precies de juiste plekken te vinden voor prachtige foto’s. Het resultaat was uiteindelijk dan ook geweldig; precies zoals we wilden!”

Sjouke en Kat

“Vooraf in een prettig gesprek besproken wat onze ideeen waren. Tijdens de dag alles precies zo kunnen doen als bedacht en nog veel meer creatieve ideeen van Tjeerd! Een erg prettig en vriendelijk persoon die jou op je gemak laat voelen tijdens een fotoshoot. We zijn erg blij met het resultaat en bevelen hem dan ook van harte aan!”

Tjeerd en Gwen

“Tjeerd is een ontzettend leuke jonge vent die voor alles open staat. Hij denkt met ons mee en niets is hem te gek. Creativiteit ten top en staat open voor alle ideeën. Dankzij hem werd onze mooiste dag een fantastische herinnering!”


Laurens en Anne

“Zeer tevreden! Tjeerd heeft oog voor detail. Tijdens de buiten-shoot weet hij de omgeving/natuur prachtig te combineren met de personen.”
Johan en Karla

“Wij hebben Tjeerd 1,5 jaar geleden als fotograaf gehad op onze trouwerij. Wat een goede keuze. De foto’s waren precies naar onze smaak en niet teveel in een ‘stijlrichting geduwd’ wat ik bij sommige fotografen juist niet mooi vind.
Goede samenwerking tussen onze ideeën en tips van de fotograaf hebben de leukste foto’s als gevolg gehad.”
Harjan en Yvonne