TARIEVEN

Dit herken je vast wel, ik ben vast niet de eerste fotograaf waar jullie naar kijken. Wat kost  de fotograaf precies. Een bedrag voor een bepaald aantal uur, gebonden aan tijd en dergelijke.

Dat is niet mijn manier van werken. Ik heb standaard 2 pakketen. Met of zonder feest. Daarbij staat bij hoeveel uur ik minimaal aanwezig ben. 

Gewoon een bedrag voor een dag, dus niet gebonden aan tijd/uren. Een uurtje meer reken ik geen meerprijs voor. Verloopt de dag toch anders en willen jullie een persoonlijke aanbieding? Laat het me weten. Ook voor Trouwalbums kun je bij Tjeerd Visser Fotografie terecht. Bovenaan de pagina meer informatie.  

Standaard lever ik een hoogwaardige serie foto’s digitaal aan in de allerhoogste resolutie op een mooie USB-stick in een luxehouten presentatie box. Deze serie kun je dan gebruiken voor het trouwalbum of om te laten afdrukken. 

Achteraf ontvangt het bruidspaar alle gemaakte foto’s digitaal aan. Dit zijn de ruwe (RAW) bestanden. Naast dat ik de foto’s back-up op een harde schijf hebben jullie dus ook altijd alle foto’s van jullie trouwdag.


Prijs dag exclusief feest
1000,-
Tot wel 12 uren fotograferen!
Uurtje meer of minder? Geen meerprijs!
(Vaak van +/- 8:00 tot +/- 20:00)
Fotograferen van alle officiele momenten
Fotograferen van trouwreportage op locatie;
Fotograferen van veel spontane foto’s tussen de bedrijven door;
Een moment op een dag voor het maken van alle familiefoto’s in alle combinaties/mogelijkheden;
Alle mooiste foto’s op USB in unieke linnen hoes.
Fotograferen van ’s morgens vroeg tot feest/receptie.
Bewerken/retoucheren van de beelden.
 
 
Prijs dag inclusief feest
€1250,-
Tot wel 14 uren fotograferen!
Uurtje meer of minder? Geen meerprijs!
(Vaak van +/- 8:00 tot +/- 22:00)
Fotograferen van alle officiele momenten;
Fotograferen van trouwreportage op locatie;
Fotograferen van veel spontane foto’s tussendoor;
Een moment op een dag voor het maken van alle familiefoto’s in alle combinaties/mogelijkheden;
Zo mogelijk, alle gasten bij binnenkomst feest/receptie op foto zetten;
Foto’s maken van de sfeer op het feest/receptie en het maken van een serie spontane dansfoto’s;
Fotograferen van de spontane en misschien emotionele momenten op deze avond.
Alle mooiste foto’s op USB in unieke linnen hoes.
Bewerken/retoucheren van de beelden.
Prijzen officiele momenten van de dag
In overleg
Alleen de belangrijkste momenten? Neem contact met mij op voor een gereduceerd tarief.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een greep uit de recensies voor Tjeerd Visser Fotografie door bruidsparen (via ThePerfectWedding.nl)

“We raden Tjeerd Visser Fotografie ten zeerste aan. Niet alleen omdat hij oog heeft voor fotografie, spontane foto’s schiet en de eind resultaten en presentatie geweldig zijn, om dit te ontvangen was al een cadeau.”

Joop en Maaike

“Tjeerd heeft creatieve ideeën, denkt mee met de wensen van het bruidspaar, wat resulteert in prachtige foto’s die onze trouwdag prachtig weergeven.”


Jan-Pieter en Linda

“Tjeerd is een prima, meedenkend en creatief fotograaf geweest voor ons huwelijk.
Hij heeft zichzelf bescheiden opgesteld gedurende de hele dag, waardoor we af en toe niet eens doorhadden dat hij er was. “


Hanz en Mirthe

“In een woord: SUPER! Een ontzettend aardige, relaxte en bovenal getalenteerde fotograaf. Communicatie is laagdrempelig en snel. We hadden de foto’s ook zeer snel na de bruiloft in een mooie verpakking thuis. “

Victor en inge

“Tjeerd was relaxt, prettig in de omgang, paste zich goed aan. Hij was niet storend aanwezig. Je merkte eigenlijk niet dat hij er was, daardoor komen de meest spontane foto’s ook.”

Dennis en Mirna

“Hij was er en toch was hij er niet. Een vriend van ons vroeg naderhand of hij familie was, precies dat is wat alles zo leuk en ontspannen maakte. “


Dennis en Charissa

“We hadden bij het kennismakingsgesprek meteen een goed gevoel, maar dat heeft hij ook zeker waargemaakt op de dag zelf. De foto’s zijn erg mooi geworden, prettig om Tjeerd erbij te hebben. En lekker duidelijk wat de kosten zijn, geen verassingen achteraf is ook fijn. Aanrader!”

Heleen en Patrick

“Tjeerd was de fotograaf op onze bruiloft en dat is heel goed bevallen! Hij is prettig aanwezig, werkt goed samen met anderen en de foto’s zijn prachtig! Ook de eenvoud van zijn prijzen en het kunnen krijgen van alle foto’s vinden wij een enorme plus! Wij raden Tjeerd aan!”

Tjeerd & Rianne

“Echt een super fotograaf! We hoefden weinig inspiratie te geven, want daar had hij zelf genoeg ervaring mee! Ook een erg prettig persoon in omgang en een super kwaliteit foto’s! Ontzettend blij dat hij onze bruidsreportage heeft gemaakt!!”

Thijs en Korina

“Tjeerd Visser is een professionele en enthousiaste fotograaf die de foto sessie heel persoonlijk en leuk maakt. Wij zijn een rondje om het Lauwersmeer gereden en hij wist precies de juiste plekken te vinden voor prachtige foto’s. Het resultaat was uiteindelijk dan ook geweldig; precies zoals we wilden!”

Sjouke en Kat

“Vooraf in een prettig gesprek besproken wat onze ideeen waren. Tijdens de dag alles precies zo kunnen doen als bedacht en nog veel meer creatieve ideeen van Tjeerd! Een erg prettig en vriendelijk persoon die jou op je gemak laat voelen tijdens een fotoshoot. We zijn erg blij met het resultaat en bevelen hem dan ook van harte aan!”

Tjeerd en Gwen

“Tjeerd is een ontzettend leuke jonge vent die voor alles open staat. Hij denkt met ons mee en niets is hem te gek. Creativiteit ten top en staat open voor alle ideeën. Dankzij hem werd onze mooiste dag een fantastische herinnering!”


Laurens en Anne

“Zeer tevreden! Tjeerd heeft oog voor detail. Tijdens de buiten-shoot weet hij de omgeving/natuur prachtig te combineren met de personen.”




Johan en Karla

“Wij hebben Tjeerd 1,5 jaar geleden als fotograaf gehad op onze trouwerij. Wat een goede keuze. De foto’s waren precies naar onze smaak en niet teveel in een ‘stijlrichting geduwd’ wat ik bij sommige fotografen juist niet mooi vind.
Goede samenwerking tussen onze ideeën en tips van de fotograaf hebben de leukste foto’s als gevolg gehad.”




Harjan en Yvonne