Menu

WERKWIJZE

Wanneer ik een aanvraag krijg voor een trouwreportage probeer ik meteen contact te zoeken met het toekomstige bruidspaar. Ik maak graag altijd eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  Als alles geregeld is, is het wachten tot de trouwdag. Ik ben vroeg ter plaatse en probeer geen moment te missen.

Ik probeer gedurende dag zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Ik ben redelijk bescheiden en hou me graag een beetje op de achtergrond, want het is ten slotte wel jullie dag. Natuurlijk hou ik de strakke planning in de gaten en zorg dat ik ingrijp wanneer het e.e.a. uitloopt.

Als het feest of de receptie al enige tijd bezig is en de vele gasten zijn op foto gekomen sluit ik de dag af met een handdruk en een dikke 2 week later zijn alle foto’s klaar en staan deze op een prachtige zelf ontworpen unieke DVD hoes.

Hierin zitten altijd 2 DVD’s. Een DVD met full HD resolutie beelden voor het afspelen op media apparaten en nog een DVD met de hoge resolutiebeelden voor de nabestellingen en het fotoalbum.
Eventueel zijn de foto’s na die tijd ook nog digitaal te versturen zodat ze ook altijd veilig op de harde schijf staan.

_L1A8922