Menu

OVER TJEERD

Tjeerd_VisserWelkom op mijn website die volledig in het teken staat van bruidsfotografie. Toen het einde van de basisschool in zicht kwam had ik al mijn eerste camera in mijn handen. Vele jaren gingen voorbij tijdens het fotograferen van vooral de natuur wat ik op dit moment nog steeds zie als de motor en drive om de passie van de fotografie te behouden. Toen ik als jonge puber werd gevraagd voor het fotograferen van een bruiloft moest ik even nadenken, een hele verantwoordelijkheid. Toch greep ik het project aan en leidde tot een succes. Nu enkele jaren later heb ik vele trouwdagen vast mogen leggen en alle stellen blij mogen maken met de door mij gemaakte foto’s.

Ik ben van 1991, jong en neem de bijzonderste houdingen aan voor het maken van die ene foto. Ik hou van creativiteit in de foto’s, maar ook van enkele serieuze statige foto’s voor oma en/of opa op de schouw. Van doorkijkjes met mijn telelens tot ruime groothoek panorama beelden van bijzondere momenten.

Ik fotografeer met Canon en gebruik groothoeklenzen van 17mm tot telelenzen met een bereik van 600mm. Veel bereik voor veel mooie en unieke foto’s.

Voor meer foto’s van vooral de natuur kunt u vinden op mijn andere website: www.vissertjeerd.nl of neem via het contact formulier contact met mij op.